Biscuiti Spirala
Sursa Biscuiti spirala
articol scris de lia blog floare-floare.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Deliciosi si savurosi, nu pute-au lipsi din meniul
mosului !
Ingrediente:
200 g margarina
150 g zahar pudra
1 ou
1 lingurita zahar vanilat
½ lingurita praf de portocala
300 g faina
5 g praf de copt
3 linguri cacao neagra
Mod de preparare:
Margarina la temperatura camerei o mixam cu zaharul pudra pana devine crema.
200 g margarina
150 g zahar pudra
1 ou
1 lingurita zahar vanilat
½ lingurita praf de portocala
300 g faina
5 g praf de copt
3 linguri cacao neagra
Mod de preparare:
Margarina la temperatura camerei o mixam cu zaharul pudra pana devine crema.
Adaugam
oul si mixam pana se incorporeaza, apoi faina amestecata cu praful de copt si
aromele. Aluatul se imparte in 2 parti egale.In una din jumatate incorporam
prin framantare cacaua, iar cealalta jumatate ramane alba.
Masa de lucru o ungem cu ulei, intindem aluatul alb intr-un dreptunghi si aluatul negru in alt dreptunghi. Suprapunem aluatul negru peste cel alb, rulam strans si dam rulada la rece pentru cel putin 30 minute.
Masa de lucru o ungem cu ulei, intindem aluatul alb intr-un dreptunghi si aluatul negru in alt dreptunghi. Suprapunem aluatul negru peste cel alb, rulam strans si dam rulada la rece pentru cel putin 30 minute.
Taiem
cu cutitul felii groase de aproximativ 1 cm si le asezam in tava tapetata cu
hartie de copt. Dam la cuptorul dinainte incalzit pentru 15-20 minute.
Se pot servi imediat, dar
se pot si pastra timp de cateva saptamani, in recipienti inchisi ermetic.
Pofta
buna!