Biscuiti Picanti
Sursa Biscuiti Picanti
articol scris de furnicuti blog furnicuti.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Facuti parca pentru a fi serviti in compania unei beri, dar nici langa un pahar de vin nu sunt de colo :) M-am gandit ca poate aveti si voi microbisti in familie si mi s-a spus ca ar fi mai multe meciuri importante in zilele urmatoare :)) Asa ca vin cu o sugestie pentru o seara de fotbal si va garantez ca vor disparea repede de pe masa.
Am folosit urmatoarele:
- 300 g malai
- 300 g faina
- 150 g smantana
- 350 g cascaval (am avut afumat, dar merge si simplu)
- 2 oua
- 1 pliculet praf de copt
- 1 lingurita boia
- 1 lingurita piper
- sare
Amestecam faina cu malaiul, condimentele si praful de copt. Adaugam smantana, ouale batute si cascavalul dat pe razatoare. Framantam totul pana la omogenizare si intindem aluatul pe o suprafata infainata. Cu un pahar mic sau orice alta forma preferati, taiem biscuitii si ii asezam pe o tava in care pusesem dinainte hartie de copt. Dam totul la cuptor, la 180 de grade, pana se rumenesc. Cam dupa vreo 20 - 25 de minute, ii intoarcem pe fata cealalta, ca sa se coloreze uniform. Sunt foarte buni calduti sau reci, dar mai ales sunt iuuuuti :)