Biscuiti Macarons Cu Ciocolata
articol scris de elenapaduretu blog eileen-cuisine.blogspot.com
Ingrediente:
250g zahar pudra
2 linguri cacao
200g pudra alune de padure
4 albusuri medii
Crema:
200g ciocolata cu lapte
4 linguri lapte degresat caldut
Mod de pregatire:
Se incalzeste cuptorul la 4. Se tapeteaza o tava cu hartie.
Se cerne zaharul si cacaoa, se amesteca cu pudra de alune. Se bat albusurile pana se intaresc apoi se pun ingredientele uscate si se amesteca.
Se pun in tava de diametru 4-5 sau chiar mai mici, cu spatiu intre ele ca sa nu se lipeasca. Se lasa 15 minute sa se usuce.
Se baga in tava si se coc 15-20 de minute pana se intaresc si se dezlipesc usor. Se lasa la racit pe hartie.
Se asaza ciocolata in bain marie si se adauga laptele cald. Se lasa un pic sa se intareasca apoi se lipesc biscuitii cu crema la mijloc.
Sunt cei mai buni biscuiti pe care i-am mancat vreodata in viata mea si va asigur ca am testat multi:)