Biscuiti Integrali
articol scris de alison blog alison-trials.blogspot.com
saptamina trecuta nu am "dulciurit"absolut nimic,decit acesti biscuiti.simpli,rapizi si buni-toate atu-urile ca sa-i faceti si voi!
Mod preparare:
amestecam ingredientele si din aluatul rezultat(pe care il lasam cca 30 minute in frigider) intindem o foaie cu o grosime de 0,5 cm,pe care o taiem cu forme speciale de biscuiti sau cu discul ondulat(nu stiu cum se numeste instrumentul asta-help!).
asezam biscuitii in tava neunsa,ii intepam cu furculita sa nu se umfle si ii tinem cca 25 minute in cuptorul preincalzit la foc potrivit.rezultatul:niste biscuiti aromati,fragezi ,placuti,ce mai ,s-au topit!
acestia sunt taiati cu discul ondulat,eu i-am taitat chiar in tava,la sfirsit i-am lasat sa se racesca si s-au rupt foarte usor:
iar acestia i-am taiat cu o forma speciala si pe fiecare in parte l-am asezat in tava-un pic mai multa migala,deci,fata de cei precedenti-dar si ei sunt mai scumpei si mai ondulati:
enjoy!