Biscuiti Integrali ( De Post)
articol scris de Pasiunesiculoare blog Pasiunesiculoare
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Sunt simplu de facut si sunt tare deliciosi si nu m-am limitat sa fac o portie,asa ca am dublat cantitatile din care mi-au iesit in jur de 50 de biscuiti.
Ce am folosit eu:
12 linguri faina integrala(de spelta)
8 linguri tarate
8 linguri fulgi ovaz
10 linguri sirop de agave
2 linguri seminte susan
2 linguri seminte de in
2 linguri seminte floarea soarelui
2 linguri ulei masline
1 varf lingurita sare
Cranberries
nuci
Mixam in blender nucile (eu am pus cam un pumn de nuci), jumatate din fulgii de ovaz si siropul de agave.Sirospul de agave eu l-am folosit pentru a inlocuii zaharul, voi puteti folosii zahar brun cum este in reteta Andreei. Se mixeaza toate pana devin ca o pasta , in cazul meu,sau ca o faina mai groaba daca folositi zahar.Eu am adaugat la final si semintele de in.
Se adauga si restul de fulgi de ovaz, seminele de susan si floarea soarelui, taratele si faina.
Am adaugat si apa calduta, cam 16 linguri, daca aluatul mai cere se mai adauga putin.Se framanta pana devine un aluat compact.
La final am adugat uleiul de masline si merisoarele tocate si am framantat iarasi.Am intins foaia, nici foarte subtire,nici foarte groasa
Am taiat biscuitii si i-am pus in tava tapetata cu hartie de copt si am dat la cuptorul preincalzit la 170 grade Celsius pentru 10-12 minute.
Nu-i lasati mai mult,caci riscati sa devina prea uscati.
Merg de minune langa ceai sau cafea.