contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Biscuiti In Glazura De Ciocolata Cu Fragi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


In ultima vreme am facut biscuiti destul de des, pentru ca prefer ca baiatul meu sa manace ceva facut in casa si sa nu-si mai cumpere dulciuri cu cine stie cate E- uri in ele. In biscuitii acestia am pus
  • 250 g unt
  • 200 g zahar brun
  • 150 g zahar tos
  • 2 oua
  • 300 g faina 000
  • 100 g nuci + alune macinate (poti pune cacao, sau faina daca nu ai altceva)
  • 100 g ciocolata, fulgi (eu am taiat marunt o tableta de ciocolata amaruie)
  • 1 lingurita praf de copt
  •  1/2 lingurita bicarbonat
  • arome, la alegere (mie imi place foarte mult vanilia)
  • 4 tablete (400 g in total) ciocolata cu fragi (de la Kandia), pentru glazura


Taie untul in cubulete si amesteca-l cu zaharul, pana se face o crema onctuoasa, adauga ouale si aromele. Cerne ingredientele uscate (faina, sare, praf de copt, bicarbonat) si amesteca-le in compozitie, impreuna cu faina de nuci +alune. Cu o lingura incorporeaza ciocolata. Pune la frigider 1/2 de ora ca sa se intareasca.
In timpul asta incalzeste aragazul la 180C.
Pune hartie de copt pe tava si pune bilute din compozitie. Coace cam 15- 20 minute, sau pana ce nu mai sunt moi. Lasa la racit pe un gratar. Mie mi-au iesit 4 tavi.

Topeste ciocolata la baia de aburi si cu o furculita invarte cate un biscuit pe toate partile. Pune-i la uscat pe un gratar cu o tava dedesupt.

Articol recomandat de brindusascheaua.blogspot.com