Biscuiti Cu Parmezan Pentru Iepuras
articol scris de lily-musat blog lily-musat.blogspot.com
Se formeaza o bila de aluat pe care o lasam la odihnit in frigider cca 20 minute. Aluatul se intinde pe baza de lucru, in cazul meu baza antiaderenta de silicon, de 5 mm grosime. Pregatim tava in care coacem biscuitii. Eu mi-am luat o tava noua teflonata de pe site-ul http://www.pentrucopt.ro/, dimensiunea 42*29cm + 2 forme biscuiti iepure / miel inox. Forma este rotunjita la un capat pentru rasturnat biscuiti. Produs CHG - Germania
Nu trebuie unsa cu nimic pentru ca nu se lipeste de ea aluatul de biscuiti. Formele pe care le vedeti in imagine le-am primit impreuna cu tava.
Am folosit niste forme mai mici la biscuiti din plastic, tare dragalase... Aluatul il decupam cu formele pe care le avem. Daca nu aveti forme decupati cu un pahar cu gura mica. Punem biscuitii in tava. Bagam biscuitii in cuptorul preincalzit pentru cca 15 minute, pe gratarul din mijloc la 180 de grade.
Iata cum s-au rumenit, iar mirosul este predominant de parmezan. Acum biscuitii il asteapta pe iepuras sa vina... s-au adunat si ratustele in jurul lor.... Un cosulet cu biscuitei fragezi si deliciosi pentru voi. Multumesc pentru ratuste, Doamnei Mihaela Caravan de pe site-ul http://www.pentrucopt.ro/ care imi onoreaza comenzile de fiecare data. Si ratustele tot de pe site-ul acesta sunt, o surpriza foarte frumoasa din partea Doamnei.