Biscuiti Cu Migdale Si Ciocolata
articol scris de elenapaduretu blog eileen-cuisine.blogspot.com
Ingrediente (30 de bucati mici):
140g unt nesarat moale
115g zahar pudra
Un galbenus
115g migdale macinate
175g faina
55g g sos de ciocolata
Zahar pudra de ornat
Mod de pregatire:
amestecati untul cu zaharul foarte bine pana devine pufos. Adaugati galbenusul, apoi migdalele si faina. Amestecati bine, formati o bila din coca, infasurati-o in folie alimentara si dati la frigider pentru 2 ore.
Desfaceti coca din folie si formati ce modele doriti. Puneti in cuptorul inchis la 160grade pe o hartie de copt si lasati pana se rumenesc, in functie de dimensiuni intre 10 si 20 de minute. Scoateti si lasati sa se raceasca pe un fund de lemn.
Sosul il pregatiti ca in reteta prajitura Lidia . O raciti bine apoi faceti sandvisuri din biscuiti. Ornati cu ciocolata si zahar pudra.