Biscuiti Cu Mac Si Parmezan
articol scris de ginuca27 blog ginuca27.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
- 200 g faina
- 80 g parmezan
- 100 g unt
- 2 galbenusuri
- 3 lg mac
- 4 lg lapte
- sare
- parmezan ras pentru presarat deasupra
Se amesteca faina + parmezanul ras + untul taiat bucatele
+ galbenusuri + mac + sare + lapte. Se mixeaza pana se amesteca bine toate ingredientele, apoi se pune la frigider sa se odihneasca, pentru 1 ora.
Se intinde 1 foaie de grosime 5 mm si se taie in formele dorite, se presara cu parmezan si se tin in cuptor pana se rumenesc.
+ galbenusuri + mac + sare + lapte. Se mixeaza pana se amesteca bine toate ingredientele, apoi se pune la frigider sa se odihneasca, pentru 1 ora.
Se intinde 1 foaie de grosime 5 mm si se taie in formele dorite, se presara cu parmezan si se tin in cuptor pana se rumenesc.
Foarte buni !!!