Biscuiti Cu Gem De Portocale

articol scris de susu blog wwwsimona-susu.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga









Ingrediente:
Pentru aluat :
Dulceata sau gem de portocala
125 g unt
1 ou
2 linguri cu zahar
300 g gaina
½ lingurita praf de copt
Coaja de portocala si lamaie
2 linguri cu lapte
Esenta de vanilie si rom
Mod de preparare:
Se freaca 4 linguri cu dulceata. Se adauga apoi untul , zaharul, laptele, faina amestecata cu praful de copt si razatura de portocale si lamaie. Framantam un aluat omogen si-l invelim intr-o folie. Il dam la frigider pentru 30 de minute. Infaineaza masa de lucru si intinde o foaie de aluat de grosimea de 5 mm. Se taie forme si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Dam pentru 12-15 minute. Cand s-au racit se unge cate un biscuite cu gem si se lipeste altul deasupra. Eu am desenat biscuitii cu magiun de prune.
Pentru aluat :
Dulceata sau gem de portocala
125 g unt
1 ou
2 linguri cu zahar
300 g gaina
½ lingurita praf de copt
Coaja de portocala si lamaie
2 linguri cu lapte
Esenta de vanilie si rom
Mod de preparare:
Se freaca 4 linguri cu dulceata. Se adauga apoi untul , zaharul, laptele, faina amestecata cu praful de copt si razatura de portocale si lamaie. Framantam un aluat omogen si-l invelim intr-o folie. Il dam la frigider pentru 30 de minute. Infaineaza masa de lucru si intinde o foaie de aluat de grosimea de 5 mm. Se taie forme si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Dam pentru 12-15 minute. Cand s-au racit se unge cate un biscuite cu gem si se lipeste altul deasupra. Eu am desenat biscuitii cu magiun de prune.