contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Biscuiti Cu Fulgi De Ovaz Si Miere

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

E frig afara si un ceai ar merge de minune.De ceva timp n-am mai participat la Tea Party-ul organizat de Emily si tare dor imi era.
Pe langa ceaiul fierbinte si aromat m-am gandit sa servesc ceva biscuiti simplu de facut.
Si nu mai spun ca pe langa simplitate mai e si rapiditate.In 30 de minute sunt si gata.
Dar sa va spun cu i-am facut.
200 gr unt moale(aproape lichid)
170 gr zahar
200 gr fulgi ovaz
2 linguri faina
3 linguri miere
2 linguri samntana dulce(lichida)
Zaharul se poate inlocuii cu sirop de agave, dar atunci mare grija la cantitatea de unt, ca sa nu devina foarte fluida compozitia.Eu faina normala am inlocuit-o cu faina de alac.
Cine doreste poate sa-i faca cu arome, eu am ales menta.
Zaharul impreuna cu fulgii de ovaz, faina, smantana si mierea se amestca apoi se adauga untul.
Amestecam bine pana sunt incorporate toate ingredientele.Eu am pus 3 picaturi esenta de menta , nu au fost foarte mentolati,doar cu o aroma usoara.
Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se niveleaza.Se da la cuptorul preincalzit la 200 grade celsius si se lasa 10-15 minute.
Se lasa la racit si apoi se taie in formele dorite.Daca ii vreti cu ciocolata puteti topii ciocolata si sa-i ornati sau pur si simplu sa-i scufundati jumatate in ciocolata fierbinte.Eu am sarit peste, voiam ceva usor.