Biscuiți Cu Caramel și Ciocolată
articol scris de danagaby.blogspot.co blog danagaby.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ai nevoie de:
Pentru biscuiți:
150 gr unt
1 cană și jumătate zahăr
4 gălbenușuri
1/2 cană lapte
3 linguri cacao
1 linguriță praf de copt
4 căni făină
1 fraf de sare
*cana are 150 ml.
Pentru cremă:
100 g unt
Pentru glazură:
100 gr ciocolată topită
Mod de preparare:
Biscuiții: Untul se omogenizează cu zahărul și sarea. Se adaugă gălbenușurile, laptele și făina cernută cu praful de copt și cacaua. Se frământă un aluat fraged ușor lipicios care se întinde pe masa înfăinată, grosimea aluatului fiind de jumătate centimetru. Se decupează biscuiții si se coc în cuptorul încins la 180 grade.
Crema: Caramelul se omogenizează cu untul moale.
Între doi biscuiți se pune un strat de cremă și se glazurează cu ciocolată topită.
Poftă bună!