contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Biscuiti Cu Cacao

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Pentru biscuitii cu cacao nu am de spus decat 2 cuvinte: absolut deliciosi!

INGREDIENTE:

300 g faina
1 praf sare
1 lingura rasa praf de copt
2 linguri cacao
120 g unt
4-5 linguri smantana
150 g zahar
1 ou
1 lingurita esenta vanilie

Pentru topping -Optional:
50 g ciocolata topita sau zahar pudra

PREPARARE:

Amestecam faina cu praful de copt, sarea, zaharul si cacao.

Adaugam untul tinut la temperatura camerei si amestecam. Turnam galbenusul frecat cu smantana si esenta de vanilie cate putin.

Vom framanta rapid, pana obtinem un aluat neted si omogen. Il infasuram in folie alimentara si il punem la frigider minim o ora.
Presaram faina pe blatul de lucru, si intindem aluatul rece astfel incat sa obtinem o foaie de 1 cm grosime. Vom decupa biscuitii cu formele speciale, sau cu un pahar. Punem biscuitii in tava tapetata cu hartie de copt, pastrand putina distanta intre ei.

Coacem biscuitii in cuptorul preincalzit, la 180°C pentru 15 minute. Cand sunt copti ii scoatem si ii lasam sa se raceasca pe un gratar. Putem presara zahar pudra, sau ii decoram cu ciocolata topita.

Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook


Articol recomandat de divainbucatarie.ro