Biscuiti Cu Cacao Si Inima De Aluna
articol scris de Brindusa blog brindusascheaua.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
- 150 g ovaz, facut faina mai mare
- 280 g faina
- 70 g cacao
- 200 g zahar brun
- 200 g zahar tos
- 3 oua
- 100 g unt moale
- 100 g unt de arahide
- 1 pliculet praf de copt (aprox 2 lingurite)
- vanilie, 1 lingurita scortisoara
- 1 praf de sare
- alune de padure
Taie untul (nu cel de arahide) in cubulete si amesteca-l cu zaharul, pana se face o crema onctuoasa, adauga ouale si aromele. Cerne ingredientele uscate (faina, sare, praf de copt, cacao) si amesteca-le in compozitie, impreuna cu faina de ovaz si untul de arahide. Pune la frigider 1/2 de ora ca sa se intareasca.
In timpul asta incalzeste aragazul la 180C.
Pune hartie de copt pe tava si fa bilute din compozitie. In mijlocul fiecareia pune o aluna. Coace cam 15- 20 minute, sau pana ce nu mai sunt moi. Lasa la racit pe un gratar. Mie mi-au iesit 4 tavi.