Biscuiti Cu Aroma De Portocala
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
INGREDIENTE:
100 g zahar pudra
150 g unt
250 g faina
1 praf de copt
1 ou
coaja rasa de la 1 portocala
2-3 linguri suc de portocale
PREPARARE:
Mixam untul moale cu zaharul pudra pana se omogenizeaza compozitia.
Adaugam un ou si coaja de portocala si le amestecam pana se vor incorpora.
Apoi, punem faina pe care am amestecat-o in prealabil cu praf de copt. La sfarsit adaugam sucul de portocale si amestecam bine.
Aluatul obtinut il punem intr-o forma de biscuiti sau intr-un cornet cu sprit stelat si cream forme ovale, cercuri sau inimioare. Ii coacem in cuptorul preincalzit la 180°C timp de 8-10 minute. Biscuitii copti ii lasam sa se raceasca. Puteti sa ii lasati simpli, dar daca va plac mai dulci puteti sa ii pudrati cu zahar sau ii glazurati cu ciocolata doar pe jumatate.
Pofta buna!