Biscotti In Doua Culori
Sursa Biscotti in doua culori

articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am mai facut eu biscotti in trecut dar nu mi-au placut cum au iesit. Abia de aceasta data am reusit sa ii fac pe gustul meu si desi extrem de crocanti, au fost deliciosi langa o cana de cafea sau lapte cald.
Pregatiti doua aluaturi:
1 Aluatul de vanilie
150 gr de faina
un praf de sare
50 gr zahar
25 gr unt
1 ou
esenta de vanilie
2 Aluatul de cacao
- folositi aceleasi ingrediente, doar ca inlocuiti aroma de vanilie cu o lingura de cacao.
Pregatiti aluaturile frecand oul cu zaharul, adaugand esenta de vanilie/cacaoa si apoi treptat faina.
Intindeti foile de aluat (veti obtine un aluat destul de moale, deci pregatiti faina din belsug pentru maini), suprapuneti-le si rulati-le. Dati la cuptor pana se coace aluatul.
Scoateti din cuptor prajitura (ar trebui sa se lateasca foarte mult la cuptor), lasati sa se raceasca si taiati-o felii. Asezati feliile inapoi in tava si mai dati o data la cuptor, la foc mic pana devin crocante.