contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Biscotti Cu Ciocolata Si Migdale

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Numele acestui desert inseamna de doua ori (bis) copti (cotti). Are o textura mai dura si se serveste alaturi de cafea, ciocolata calda sau vin.
  • 375 g faina
  • 40 g cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 230 g zahar
  • 4 oua
  • 200 g migdale decojite si tocate grosier
  • 150 g ciocolata amaruie taiata nu foarte fin
  • 1 praf de sare

Incalzeste cuptorul la 180 grade.
Intr-o tava pune foaie de copt.
Bate bine ouale cu zaharul. Adauga faina+cacao + praf de copt+sare, cernute.
Adauga ciocolata si migdalele si amesteca cu mana, ca sa nu se sfarme.
In tava pune compozitia sub forma a 2 cilindri paraleli, de-a lungul tavii. Aplatizeaza cilindrii, astel incat sa nu aibe o inaltime mai mare de 2 cm. Coace 20 minute.
Scoate tava din cuptor si las-o sa se raceasac 10 minute. Taie felii late de maxim 2 cm, pune-i in tava pe o parte si coace-i 5 minute. Intoarce-i pe cealalta parte si mai coace 5 minute.
Cand se racesc, se pot pastra in cutii inchise etans, pentru mai multe luni.

Articol recomandat de brindusascheaua.blogspot.com