contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bijuterii De Ceai

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Lewis Carroll si-a imaginat, acum aproape 150 de ani, o lume fantastica prin prisma povestii Alice in Tara Minunilor, o lume incarcata de paradoxuri, hiperbole si ciudatenii dar totodata fascinanta si colorata. Vreme de un secol si jumatate, generatii la rand au fost impresionate de personajele si actiunea povestii, astfel incat au aparut fel de fel de interpretari si reinterpretari artistice pentru opera mentionata.

Vazand creatiile Ioanei si avand ocazia sa vad pe viu una dintre minunatiile ei, studiind fotografiile impecabile si sloganul cu care isi promoveaza bijuteriile, mi-am amintit instantaneu de toate cele prezentate mai sus si mai cu seama de ora ceaiului descrisa atat de unic si amuzant de catre domnul Carroll in vestita-i povestire. Nu stiu daca inspiratia Ioanei a pornit de la toate acestea sau daca s-a gandit vreo clipa la aceste aspecte insa mie mi se pare ca ideile ei minunate sunt desprinse din acest minunat si unic basm.

 

Ioana, aka Miss Babacilu, este una dintre acele prezente unice in peisajul handmade romanesc. Este o artista innascuta. Si iti poti da seama usor, admirandu-i minunatele bijuterii, transpuse in cele mai frumoase decoruri si captate in cele mai originale fotografii. Iar daca toate acestea te-au convins de talentul ei, iti vei reconfirma aceste crezuri odata ce primesti produsele ei, atent impachetate in pungute dragute, cu fundite si mesaje dragute.

Creatiile ei se gasesc pe etsy.com si in curand intr-un nou shop online si pentru clientii din Romania. Pentru alte informatii si preturi ii puteti scrie pe adresa de mail: [email protected].

Eu una, abia astept colectia de primavara – soft and unique!


Articol recomandat de floridecires7.blogspot.com