contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Bergenbier Munti Albastri Si Fresh De Soc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O  poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

De curand, Bergenbier a lansat pe piata noul ambalaj, cu termo ink, o adevarata inovatie pe piata. Pentru vara anului 2015, intreaga gama de Bergenbier la doza si sticla va beneficia de tehnologia thermo-ink, cerneala termosensibila ce va indica consumatorilor momentul in care berea este ideala si la temperatura optima. Astfel, cand muntii din jurul logo-ului devin albastri, vor indica temperatura optima e consum.  Astfel #BergenbierMuntiAlbastri  e noul slogan sub care ne bem berea :)

IMGP73142

Odata cu ambalajul nou, Bergenbier lanseaza si noua bere Bergenbier Fresh de soc, ce combina gustul berii cu aroma inconfundabila de soc. De obicei, nu ma dau in vat dupa berile ce au diferite arome, sincera sa fiu. Nu agreez produsele care nu mi se par a fi bere de intensa aroma si nici cele care incearca sa adune in acelasi recipient si fruct si bere. Nu imi plac deloc. Astfel ca aveam oarece reticente cand am pus prima ata mana pe un Fresh de soc de la Bergenbier. Insa, am luat o inghititura, si inca una si nu m-am mai putut opri. E altceva, cu totul si cu totul altceva. Nu e o bere, o simpla si banala bere cu aroma de ceva… de orice. Nu! E un fresh de soc, in adevaratul sens al cuvantului. Nu stiu daca poae rivaliza cu sucul de soc sau socata, insa bate de departe orice altfel de bere cu arome. E mai mult decat o bere. M-a convins si M-a cucerit. Si nici nu are mult alcool, doar 1.9 :)

Astfel ca toata vara ne vom desfata simturile cu o bere rece ca gheata, caci vorba aia: cand muntii sunt albastri berea e rece ca gheata!IMGP73334

Iar Bergenbier fresh de soc este  un mix unic de bere si bautura racoritoare din extract de flori de soc si-a croit drum si spre inima femeilor!

IMGP74244 IMGP72871

Acest articol Bergenbier munti albastri si fresh de soc apartine site-ului Retete culinare din Tara bucatelor - de Alice Ciobanu.