contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Berbecut Macerat La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Carne de berbecut frageda si suculenta. Un adevarat rasfat culinar!

Ce iti trebuie (poza1):
- 1 kg de pulpa de berbecut

Pt macerat:
- 100 ml ulei de masline
- 1 pahar vin alb (nu apare in poza)
- 2 lingurite de cimbru uscat
- 2 lingurite maghiran
- sare, piper
- 3-4 catei de usturoi pisat

Plan de lucru:
- amestecam ingredintele pt macerat si obtinem baitul. Cu acest bait masam bine carnea (poza 2). Lasam berbecutul 48 de ore la frigider intr-un bol acoperit cu folie (poza 3).
- luam carnea din bol si o asezam intr-un vas termorezistent (poza 4). Acoperim cu ulei si cu baitul ramas. Am mai presarat putin cimbru pe deasupra. Am acoperit vasul (poza 5). Dam la cuptor pentru aproximativ 2 ore, timp in care din cand in cand stropim carnea cu sosul in care fierbe. Daca este nevoie, se mai adauga apa. Intoarcem carnea si pe partea cealalta pentru a se rumeni frumos pe ambele fete. (poza 6)
- Pofta mare! (pozele 7 si 8)

Timp de preparare: 150 minute (fara a include timpul cat sta la frigider pt macerare)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA berbecut la cuptor 4 berbecut la cuptor 5 berbecut la cuptor 6 berbecut la cuptor 7 berbecut la cuptor 8
Filed under: A5. Preparate din porc&vita