Bavareza In Trei Culori
Sursa Bavareza in trei culori

articol scris de lily-musat blog lily-musat.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
3 galbenusuri de ou,
1 esenta vanilie,
2 plicuri de zahar vanilat,
1 pachet de crema de ciocolata si trufe de la Dr. Oetker.
Ingrediente pentru sosul de ciocolata alba:
100 grame de ciocolata alba de menaj,
2 lingurite de ulei,
2 linguri de apa,
50 grame de unt.
Mod preparare:
Punem gelatina in apa la inmuiat pentru 10 minute, numai 1 plic, apoi o dizolvam in bain marie.
Galbenusurile le frecam cu zaharul, adaugam esenta, adaugam zaharul vanilat si amidonul. Adaugam laptele caldut si mixam in continuare pana se omogenizeaza bine.
Punem compozitia pe foc sa se incalzeasca putin. Se va unfla. Adaugam si 1 plic de gelatina pe care l-am dizolvat inainte. Amestecam bine.






.jpg)
Eu am facut si un sos de ciocolata alba pe care l-am preparat in felul urmator.
Ciocolata de menaj am puso intro cratita cu apa, ulei si untul si am topito pe bain marie, apoi am lasato sa se raceasca si am turnato peste tort. Dupa aceea am decorat cu frisca si restul.