Baton Cu Cereale Si Ciocolata
articol scris de miha blog
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Avem nevoie de:
* 100 g fulgi de porumb
* 60 g caise uscate
* 50 g ciocolata amaruie
* 2 linguri miere
* 1 lingura zahar
* 50 g unt
Topim mierea impreuna cu zaharul la foc mic. Cand incepe sa fiarba adaugam untul si amestecam continuu, pana incepe sa se ingroase. Punem si ciocolata si amestecam in continuare pana se topeste.
Lasam sa se racoreasca apoi adaugam fulgii de porumb si caisele taiate marunt.
Omogenizam, apoi intindem compozitia obtinuta pe hartie de copt. Dam la frigider pana se intareste, apoi se portioneaza.
O gustare delicioasa!
Ciocolata amaruie se poate inlocui cu orice fel de ciocolata, iar pe langa caise se mai pot adauga nuci taiate marunt si/sau miez de seminte