Batoane De Ovăz Cu Seminţe şi Stafide
articol scris de sisterskitchen blog 2sisterskitchen.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Duminică ne-am răsfăţat cu aceste batoane de ovăz bune rău. Sunt o idee excelentă de mic dejun, sunt sănătoase şi săţioase.
Ingrediente:
200 g fulgi de ovăz
50-60 g amestec de seminţe - noi am pus seminţe de floarea soarelui, de in, de dovleac
1 mână de stafide
6 linguri de miere
70 g zahăr brun
100 g unt
5. Se introduce în cuptorul preîncălzit şi se ţine 35 de minute la foc potrivit.
6. Când este gata se lasă să se răcească 20 minute, apoi se taie în pătrăţele sau romburi.
Voi ce mâncaţi de obicei la micul dejun?
Poftă bună!
Voi ce mâncaţi de obicei la micul dejun?