contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Batoane De Dovlecei Pane

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
  • 2 dovlecei medii
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • malai
  • faina
  • 2 oua

 Se curata dovleceii de coaja, se taie bastonase, se sareaza si se lasa 10 minute, timp in care iese o parte din apa din ei.
 Se trec prin faina, se scutura bine, apoi prin oul batut cu sare si piper, se scurg bine de ou si in final se trec prin malai.
Se prajesc in ulei incins. Se scot pe un prosop de bucatarie din hartie pentru a absorbi excesul de ulei si se servesc alaturi de un sos racoros Tzatziki. Bastonasele de dovlecei pane sunt excelente ca si fel principal, dar si foarte asepectuase si crocante pentru un platou de antreuri.
Pofta buna!