Batoane De Ciocolata Crocante
articol scris de savalaura.blogspot.c blog savalaura.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 200 g. ciocolata dulce/amaruie
- 25 g. unt
- 100 g. fulgi de porumb (cu adaos de nuci)
- 100-150 g. cirese confiate sau visine din dulceata
Topiti ciocolata intr-un bol la microunde (un pic peste un minut) sau la bain-marie si adaugati untul. Zdrobiti cu ajutorul unui sucitor fulgii de porumb (sau la robotul de bucatarie, ca mine :P ) iar dupa aceea amestecati totul cu ciresele sau visinele din dulceata.
Adaugati ciocolata topita si amestecati pentru uniformizare.
Turnati compozitia intr-o forma tapetata cu film alimentar si dati la congelator timp de 2 ore.
Taiati batoane si serviti cu ceai, cacao cu lapte sau cu o ceasca de cafea mai aromata :)
...se prepara aproape-n joaca :) ...iar gustul e chiar de milioane!!!
Sper sa va convinga pozele :P
P.S. Seamana grozav de mult cu delicatesele astea mici :P ..."Tarte" crocante cu Mars si fulgi de porumb