Batoane Cu Fulgi Muesli Si Nuca
articol scris de mihaela2289 blog specialitaticulinare.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
100 g unt
100 g zahar
4 linguri miere
100 g nuci
350 g fulgi muesli neindulciti
1 banana
Preparare: Se topeste untul, zaharul si mierea la foc mic si se amesteca, cand s-au topit se lasa la racit. Se tie jumatate din nuci, se zdrobeste banana cu furculita pana se obtine un piure. Se varsa nucile, fulgii muesli si banana in tigaia cu compozitia topita si se amesteca. Se ia o tava, se tapeteaza cu unt si se pune hartie de copt. In tava se toarna compozitia si se apasa usor cu lingura pentru a prinde forma dorita. Se presara nucile si se apasa usor in copozitie. Se lasa 20-25 minute la cuptorul incins in prealabil. Cand sunt gata se lasa in tava pana se raceste, apooi compozitia e taiata in felii(batoane)