Batoane Cu Ciocolata
Sursa Batoane cu ciocolata
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
(1 cana=250 ml)
1 cana zahar
1,1/2 cana faina
1/2 cana ulei
1 ou
1 lingurita praf de copt
vanilie
100 g fulgi de ciocolata/ciocolata tocata
1 cana zahar
1,1/2 cana faina
1/2 cana ulei
1 ou
1 lingurita praf de copt
vanilie
100 g fulgi de ciocolata/ciocolata tocata
Mod de preparare
1. Zaharul se freaca cu oul pana se topeste,se adauga uleiul si la sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt.Aluatul se imparte in doua si se intinde cu mana pe hartie de copt.Se presara ciocolata tocata si se apasa putin cu mana.Se da la cuptor pana se rumenesc putin(aprox 10 min).Se lasa putin sa se raceasca si se taie benzi.