Banuti Italienesti Cu Lamaie Si Gem De Prune
articol scris de lily-musat blog lily-musat.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente pentru 22 de banuti: 1 ou, 75 grame zahar, 75 grame ulei de palmier (unt), 1 fiola esenta de lamaie Dr. Oetker, 1 plic de zahar vanilat, 175 grame faina, gem de prune.
Punem intr-un castron oul, zaharul, uleiul de palmier, esenta de lamaie, zaharul vanilat si le mixam bine, adaugam si faina, amestecam ingredientele si dam la frigider copozitia pentru cca 2 ore.Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem aluat pe care il facem in palme ca niste bilute si il turtim cu lingura in tava, facem o scobitura in mijloc si punem gem. Banutii ii coacem la 200 grade pt 10 minute pe gratarul din mijloc.