Banana, Avocado, Chocolate Bread
articol scris de anditudor.blogspot.c blog anditudor.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Avand o banana batranica si-un avocado (pe langa alti doi) numai bun de folosit am cautat o reteta care sa le combine si-am gasit ceva care a trebuit modificat si desi la prima degustare n-am fost incantata, a 2-a zi dimineata langa cafea, cum, necum pare-se ca aromele s-au imprietenit in linistea noptii si-au lasat pe masa o prajiturica delicioasa.
Nu prea dulce, aromata, ciocolatoasa, perfecta langa cafea.
La genul acesta de dulce ingredientele uscate se combina intr-un castron, cele umede in altul si la final se amesteca totul si se aseaza in forma.
Atentie, in reteta e astazi, compozitia e oarecum indaratnica la asezat in tava insa cu putina rabdare reusiti, daca totusi nu si nu (depinde de ingredientele pe care le folositi), as adauga cateva linguri de lapte in compozitie. Categoric n-o sa-i dauneze
Cuptorul se incinge la 375F.
Castronul 1.
- 100g migdale macinate+ 100g faina integrala+ 50g faina alba+100g zahar brun+ 100g zahar alb + 75g cacao+ 75-100g nuci tocate grosier+ 1lingurita bicarbonat + 1 lingurita praf de copt
Castronul 2.
- 2 oua si o banana + un avocado facute piure + 100ml ulei/unt topit+ esenta de vanilie/rom
Se asterne cu hartie de pergament o tava de 20x30cm, se intinde ( oarecum accidentat :) ) compozitia si se da la cuptor pana proba scobitorii e trecuta cu brio.
Aproximativ 20 minute la 375F, alte 10 la 350F. Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra vanilat (imi place sa-l fac in rasnita de cafea).
- 2 oua si o banana + un avocado facute piure + 100ml ulei/unt topit+ esenta de vanilie/rom
Se asterne cu hartie de pergament o tava de 20x30cm, se intinde ( oarecum accidentat :) ) compozitia si se da la cuptor pana proba scobitorii e trecuta cu brio.
Aproximativ 20 minute la 375F, alte 10 la 350F. Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra vanilat (imi place sa-l fac in rasnita de cafea).