Baked Ricotta Sau Branza Ricotta Coapta
articol scris de 3sisterscooking blog 3sisterscooking.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
De curand am primit un minunat pachet "numai bunatati" de la soacra mea din Italia, asa ca urmeaza o tura de retete cu ingrediente made in Italy.
Ingrediente
-500 g ricotta
-2 oua
-1 legatura de cozi de hasme sau chive
-1 lingurita fulgi de chili
-sare, piper, ulei de masline
Mod de preparare
Ungeti cu ulei de masline forme mici de sufleu. Bateti ouale si amestecati-le cu ricotta, fulgi de chili, ceapa maruntita, sare si piper proaspat macinate. Impartiti compozitia intre formele de sufleu si dati-le la cuptorul preincalzit, la 180 C, pentru 30 de minute sau pana capata o usoara tenta aurie deasupra. Se scot, se lasa sa se raceasca complet si se servesc cu chipsuri de paine prajita. Se pot servi direct din forme sau rasturnate.
comentarii