contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Baghete Cu Usturoi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

La mine la servici se comanda destul de des pentru masa de pranz de la Celentano. Sunt prompti, mancarea este buna si ajunge calda. Si au niste baghete cu usturoi atat de bune ... ca am zis sa incerc sa fac si eu acasa :)

 

 



 Mod preparare:

Se amesteca faina, grisul, drojdia uscata si sarea si framanta un aluat simplu, mai moale, adaugand apa si ulei. Se unge cu ulei si se lasa la dospit, apoi se intinde o foaie dreptunghiulara mai grosuta si se taie fasii. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se coc pana se rumenesc.
Eu am dat cuptorul la maxim, vrand sa le las un minut sa se rumeneasca frumos. Si am dat-o in bara, ca intre timp m-am pus la pozat prajitura ... si am uitat de baghete .... si s-au bronzat bine de tot :(
Intre timp se prepara mujdeiul din usturoi dat prin presa, frecat cu sare, ulei si putina apa. Se scot baghetele din cuptor, se lasa sa se raceasca putin, apoi se ung cu mujdei inainte sa se raceasca de tot. Sunt atat de simple, dar delicioase :)

 

 

 

Reteta recomandata de Ala-Cooking.blogspot.com