contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Baghete Crocante

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 sursa:laura's blog

Ingrediente

  • 450 g aluat foietaj
  • 300 g salam/sunca
  • 200 g cascaval
  • un galbeus                           

Mod de preparare


Foaia de aluat se intinde cu sucitorul pe masa infainata. Se aseaza feliile de salam/sunca pe jumatate de foaie,se rade cascavalul deasupra.Partea care a ramas goala se stropeste cu apa si se acopera cu ea partea cu sunca si cascaval.Se trece cu sucitorul de cateva ori peste foaie pentru a scoate aerul si se feliaza cu rola pentru aluat in fasii de 2 cm,se rasucesc si se ung cu galbenus.Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pt 10 min pana se rumenesc.
Si acum partea cea mai frumoasa:se mananca.......hihihi!sunt deliciase!!!!!!

Articol recomandat de pasiunepentrubucatarie.blogspot.com