contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Baghetă Umplută

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
o baghetă, 2 cârnaţi cabanos, 3 ouă, o jumătate de ceapă mică, o lingură de smântână, 100 gr brânză telemea, mărar, sare, piper.


Mod de preparare:

 Se dă brânza telemea pe răzătoarea mare. 

 
Ceapa se curăţă şi se taie foarte mărunt.

 Într-un bol, se amestecă ouăle întregi, telemeaua, ceapa, 

 mărarul cu sare şi piper după gust.

 Se taie bagheta în două părţi egale şi 

 se scobeşte de miez. 

 Se adaugă jumătate din compoziţia de ouă în fiecare jumătate de baghetă,

 se introduce câte un cârnaţ cabanos

 şi se umple cu restul compoziţiei. 

 Se aşează într-un vas de yena (termorezistent) şi se dau la cuptor, la foc potrivit, 

 până ce jumătăţile de baghetă se rumenesc. 

 Se servesc calde, ca aperitiv.

Poftă bună!