Bagels Cu Praz, Sunca Si Branza
articol scris de elenapaduretu blog eileen-cuisine.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am mai mentionat ca nu sunt fan mic dejun, dar aceste chifle pot fi servite la orice ora din zi, sunt satioase, foarte gustoase, usor de pregatit si rapid.
Ingrediente (2 persoane):
1 praz lung
50g sunca
25g unt
125g branza Gruyere rasa
2 cepe verzi tocate marunt
O lingura patrunjel tocat
2 bagels (chifle cu gaura la mijloc)
Mod de pregatire:
Tocati prazul foarte marunt. Topiti untul intr-o cratita la foc mediu, prajiti prazul si sunca taiata marunt pentru 5 minute, pana devin aurii. Lasati la racit.
Incalziti cuptorul la 200 de grade. Amestecati prazul, sunca, branza, ceapa verde, patrunjelul, sare si piper. Taiati chiflele pe jumatate si dati la toast pe mic-mediu, sa fie aurii dar nu foarte prajite. Puneti deasupra compozitia de praz, dati la cuptor intr-o tava neunsa, lasati pana se topeste branza si devine auriu. Serviti imediat.