Aubergines Salad
articol scris de alison blog alison-trials.blogspot.com
...salata de vinete,pentru azi!
vinetele sunt coapte tot ocazia vizitei saptaminale la mama,si tot pe jar,ca si ardeii.apoi sunt curatate de pielite si date jos de pe cotor, lasate la scurs,pina nu mai curge zeama din ele.eu le acopar cu ceva ,ca sa nu ia amploare procesul de oxidare,care modifica culoarea salatei.
clasic ,ele se toaca apoi cu un tocator de lemn,pe fund de lemn,apoi sunt puse intr-un vas si picuram ulei si frecam,ca la maioneza...
Mod preparare:
cum fac eu ,in secolul vitezei si al stres-ului(trebuie sa ajung la serviciu,micutul tot mai vrea cite ceva,telefoanele suna,acele ceasornicului parca"s nebune,bla-bla...)...le dau la robot,unde adaug si sarea ,si uleiul,insa am grija,doar citeva secunde,sa nu toace si semintele.ceapa o putem adauga direct in salata,tocata marunt sau de cite ori servim.rosia ,de asemenea trebuie sa nu lipseasca de la servire...de gustibus...eu nu pot decit asa...si inca ceva :imi place doar proaspat facuta,refrigerata nu!voua?
Reteta recomandata de Alison-Trials.blogspot.com