contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Atelier Fructmania

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


M-am gandit destul de mult care ar fi o tema de intalnire potrivita pentru luna iulie. Si apoi mi-am dat seama ca indiferent de posibilitatile variate, daca acum nu avem o intalnire unde fructele sa fie in centrul atentiei atunci niciodata timpul nu a fost mai potrivit.
Si acest gand s-a concretizat intr-o petrecere dedicata in exclusivitate fructelor, culorii si imaginatiei. Pentru ca cine zicea ca mancarea nu este o arta?
Atelierul FRUCTMANIA va fi impartit in doua parti.
Prima parte va fi dedicata cremelor cu fructe asa cum v-am prezentat deja in doua retete extrem de simple (Desert cu mascarpone si fructe si Smoothie de mascarpone cu spanac). Fructele amestecate cu mascarpone delicios de la Lactitalia ne ofera sansa de a ne juca foarte mult cromatic si daca mai adaugam si cateva bucatele de fructe, fiecare pahar devine un elegant desert usor de vara.
Astfel, am sa va povestesc cateva principii simple despre fructe si prepararea lor, am sa va arat cum se prepara aceste creme pas cu pas si vom decora impreuna astfel de deserturi.
A doua parte va fi dedicata extraordinarelor sculpturi in fructe. Un profesionist va fi invitatul nostru si ne va face o demonstratie de sculptura in fructe, impartasind cateva trucuri simple pe care le vom putea aplica si acasa. Eu sunt la fel de nerabdatoare ca si voi pentru aceasta sectiune pentru ca abia astept sa invat cum se face! :) Dupa demonstratia invitatului, vom sculpta si noi impreuna in fructe si abia astept sa vad ce o sa ne iasa! :)
Asadar va astept sambata 17 iulie 2010 la River Deck Timisoara (vis-a-vis de UVT) de la ora 10.00.

Participarea la eveniment se face pe baza de inscriere.

Taxa de participare (se achita la sosire): 30 Ron/pers

Copiii intre 3-10 ani au acces gratuit (insotiti de un adult)

Inscrieri se fac la: e-mail: [email protected] sau tel: 0723 049 584


Articol recomandat de amainbucatarie.blogspot.com