Arpagic La Borcan
Sursa Arpagic la borcan
articol scris de valentinaghidculinar blog valentinaghidculinar.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
500 g arpagic sau usturoi
150 ml otet
150 ml apa
150 g zahar
1 plic de conservant sau aspirine.
500 g arpagic sau usturoi
150 ml otet
150 ml apa
150 g zahar
1 plic de conservant sau aspirine.
Mod de preparare:
Arpagicul sau usturoiul se curata, se spala,se lasa la scurs ,dupa care se aseaza in borcane.Se fierb apa,otetul,zaharul ,conservantul sau aspirina timp de 3 minute.
Se toarna solutia obtinuta peste arpagic sau usturoi ,se capseaza borcanele,se invelesc in ziare sau hartii si se pun la fiert la bain marie intr-un vas cu apa timp de 40-50 de minute din momentul inceperii fierberii.
Se pot folosi la diferite mancaruri,sosuri, fripturi . Friptura de rata sau de gasca cu arpagic este o minunatie.