contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Aroma Copilariei Si Un Dar De Blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Woman holding cupcake-967601 Stateam iaca asa linistita, infulecand cateva lingurite cu magiun de casa si ma gandeam in tihna la anii copliariei, la aromele care mi-au marcat copilaria. Asa mi-am amintit de zilele de iarna cand in casa se imprastia un parfum imbietor de portocale, nuca coapta si vanilie, mi-am amintit-o pe bunica mea framantand aluatul cel pufos intr-un lighean mare, albastru. De multe ori rupeam bucati de aluat crud si le mancam, atat de imbietor era mirosul. Apoi mai erau jeleurile acelea negre, in suluri lungi care aveau gust de lemn dulce. Tare imi mai placeau. De fiecare data cand le vad sau simt mirosul acestora imi amintesc de copilarie. Mirosul grisului cu lapte, al cremei de zahar ars, toate preparate frumos pentru weekend cand se strangea toata familia la masa.

Apoi mai era mirosul de haine curate, luate inghetate de pe sfoara de afara, in timpul iernii. Mirosul apei de colonie folosita de bunicul meu, un miros puternic, prafuit, cu note grele dar care a ramas intiparit in gandul si inima mea ca miros al copilariei.

/
Asculta mai multe audio Muzica

Voua ce arome va amintesc de copilarie? In preajma caror parfumuri va treziti visand la anii copilariei? Am primit pe Facebook niste raspunsuri foarte interesante legate de parfumul copliariei: de la eucalipt, lemne, haine curate, pana la varzar, zahar ars, placinte cu loboda si clasicele arome de scortisoara, mar, cozonac. EXTRACT DE VANILIE

M-am gandit sa va impulionez sa raspundeti, oferindu-va in schimb un dar. Mic, simbolic dar in ton cu subiectul. Puteti asadar castiga, prin tragere la sorti o sticluta de extract de vanilie pur 100%, fara conservanti.

Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu la aceasta postare si sa raspundeti la intrebarea Ce arome va amintesc de copilarie?  Nu uitati sa va lasati numele si/sau adresa de mail. Orice comentariu care nu face referire la aceasta postare nu va fi luat in calcul pentru concurs.

Concursul incepe in aceasta clipa si se incheie duminica, 14 martie, ora 12.00.Castigatorul va fi tras la sorti utilizand random.org.

Sa aveti o saptamana imbietor de inmiresmata!


Articol recomandat de floridecires7.blogspot.com