contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Aripioare Picante

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

 

 

STA50739-0

 

 

16 aripioare

4 linguri cu varf de faina

2 linguri praf de usturoi

1 1/2 piper cayenne

sare

1/2 cana de unt topit

1/2 cana de sos picant

1 lingura de otet

ulei de uns tava

 

 

Spalam aripioarele.

STA50695-1

Le taiem varfurile si le taiem apoi in doua.

STA50700-2

Le stergem cu o carpita de bucatarie.

STA50705-3

Amestecam bine faina, usturoiul, piperul cayenne si sarea intr-o punga.

STA50708-4

Punem aripioarele in punga si amestecam foarte bine, astfel incat aripioarele sa fie acoperite cu faina.

STA50713-5

Luam o tava si o tapetam cu hartie de copt pe care o ungem dedesupt.Scoatem aripioarele din punga, le scuturam putin si le punem in tava.

STA50716-6

Le dam la frigider timp de 1 ora. In acest timp, intr-o alta punga amestecam bine untul topit, sosul picant si otetul.

STA50721-7

Dupa ce a trecut o ora, se scot aripioarele de la frigider si se pun in punga cu sos picant. Amestecam bine, pana cand toate aripioarele sunt acoperite cu sos.

STA50725-8

Le asezam in tava pe care am uns-o cu ulei.

STA50730-9

La dam la cuptor sa se coaca 30 de minute pe ficare parte la 200*C.

STA50736-10