Aripioare Picante Reincarcate :)
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Fix aceeasi marinata de la aripioarele lipicioase, numai ca le-am lasat o zi si o noapte la rece. Si nu numai, de data asta nu m-am mai grabit asa ca nu s-a caramelizat zaharul.
Nu sunt garnitura strugurii, sunt semn ca a venit toamna si sa ii araz zazuzei ce soi mananca al nostru, ca am vazut ce struguri mananca al lor.
Aripioarele le-am mancat asa cum se vazura, simple. Numai ca … o nenorocire nu vine niciodata singura, azi nu stiu ce cautam in congelator, ma umplu de apa, cineva a sters frigiderul si din greseala a inchis, acum doua zile, congelatorul.
Din fericire am niste pinguini uriasi si nu s-a edzghetat mai nimic, insa ultimele buruieni thai s-au inmuiat, asa ca peste marinata de ieri am pus si galangal, lemon grass si lemon leaves (kaffire, cum naiba le zice), plus un pahar de vin alb. Si am lasat la foc mic.
Am lasat totul la foc mic, mic, pana a scazut marinata si a imbracat frumos (de data asta) aripioarele). Pe la jumatatea timpului de fierbere am scos condimentele, sunt puternice.
Iarasi le-am mancat simple, simple sau, intarziatii, cu o felie de zacusca.
vine toamna, bine imi pare, uichend de uichend ma duc la mare, hard roc aleluia.