contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Aripioare Pane La Cuptor Cu Rizotto Primavera

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
pt. aripioare pane la cuptor:
- aripioare de pui
- faina
- oua
- pesmet
- cascaval ras sau parmezan
- sare
- piper
- putina boia dulce sau chili dupa preferinta
Aripioarele se trec prin faina, prin ou, apoi prin pesmet (amestecat in prealabil cu sare, piper, boia si cascaval ras). Se aseaza intr-o tava pe hartie de copt unsa cu ulei si se stropesc putin si aripioarele cu ulei. Se pun la cuptor pana se rumenesc.
pt. rizotto:
-300 gr orez
- 1 bucatica telina
- 2 morcovi
- 2 buc. ardei rosu
- 200 gr mazare
- 200 gr porumb din conserva
- 200 gr smantana dulce
Telina + 1 morcov se dau pe razatoarea mica, ardeii si un morcov se taie cubulete mici. Se pun toate la calit in putin ulei pana se inmoaie se adauga mazarea, porumbul si smantana, se condimenteaza cu putina sare si piper si se mai dau un clocot, se pune orezul si 1 pahar de apa si se pune toata compozitia intr-un vas de jena uns cu unt la cuptor. Cand e gata se presara cascaval deasupra cat e fierbinte.