Aripioare La Cuptor Cu Sos De Ceapa Si Bere
articol scris de v-retete.blogspot.co blog v-retete.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
o casoleta aripioare
1 ceapa mai maricica
1 cutie cu bere
chili, sare, piper, patrunjel
usturoi praf
Mod de preparare:
In putin ulei perpelim putin aripioarele, iar in sosul lasat calim ceapa taiata solzisori pana se inmoaie. Intr-o tava punem aripioarele, adaugam ceapa calita cu sos cu tot si punem condimentele amestecand putin cu lingura sau cu mana. Turnam berea si deasupra presaram cu patrunjel proaspat sau uscat, se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 25-30 minute, pana scade sosul si aripioarele devin aurii. Se servesc aripioarele cu sosul de ceapa si cartofi prajiti sau piure de cartofi, orez, etc.
Va doresc pofta buna.