Aripioare In Sos De Vin
Sursa Aripioare in sos de vin
articol scris de mihaela18 blog micky-mihaela.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 9 buc aripioare de pui,
- sare,
- piper,
- 50 ml ulei,
- 200 ml vin rosu,
- 200 ml apa,
- 100 ml suc de rosii,
- 2 linguri bulion,
- 3 catei de usturoi.
Mod de preparare:
Aripioarele de pui se spala si se condimenteaza cu sare si piper.
Se parajesc in ulei pe ambele parti.
Adaugam vinul si 200 ml apa.
Lasam sa fiarba cateva minute.
Adaugam si sucul de rosii, bulionul si cateii de usturoi pisati.
Condimentam cu sare si piper.
Ca si garnitura eu am folosit couscous-ul, dar merge la fel de bine si piureul de cartofi.
Pofta buna!