Aripioare In Marinata De Suc De Mere Si Cimbru
articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ma bucur mult de seria de coincidenta care a dus ca tocmai azi, de 1 decembrie, sa va vorbesc despre sucul de mere Santerra.
Poate nu e o intamplare ca azi am ajuns sa public aceasta reteta. Pentru ca la baza ei este un suc de mere romanesc, natural si delicios. Un produs de care merita sa aflati si un produs pe care nu trebuie sa il ratati.
Ingrediente
o caserola de aripioare de pui
1/2 cana suc de mere Santerra
sare
boia
piper
pudra de usturoi
cimbru
Condimentele se amesteca cu sucul de mere. In aceasta marinata se pun aripioarele (eu le-am taiat in doua, dar voi le puteti lasa intregi) si se lasa la rece cateva ore, chiar peste noapte.
Apoi puneti aripioarele intr-o tava la cuptor, cu foc dat la maxim pentru 10-15 minute si apoi la foc mic pana sunt gata.
Sunt incredibil de fragede, cu un gust dulce delicat, iar combinatia dintre mar, usturoi si cimbru este una deosebita! :)