contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Aripioare In Marinata De Suc De Mere Si Cimbru

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
aripioare in marinata de suc de mere

Ma bucur mult de seria de coincidenta care a dus ca tocmai azi, de 1 decembrie, sa va vorbesc despre sucul de mere Santerra.
Ma bucur pentru ca imi plac mult povestile frumoase care duc la nasterea unui produs, imi place enorm sa cunosc oamenii frumosi care lucreaza sa faca acel produs si - mai ales in contextul zilei de azi - ma bucur de un produs romanesc, bun si bine gandit. 

Poate nu e o intamplare ca azi am ajuns sa public aceasta reteta. Pentru ca la baza ei este un suc de mere romanesc, natural si delicios. Un produs de care merita sa aflati si un produs pe care nu trebuie sa il ratati. 

Povestea si toate detaliile despre produs le gasiti aici: Santerra Natural.



Ingrediente 
o caserola de aripioare de pui
1/2 cana suc de mere Santerra
sare
boia
piper
pudra de usturoi
cimbru
Condimentele se amesteca cu sucul de mere. In aceasta marinata se pun aripioarele (eu le-am taiat in doua, dar voi le puteti lasa intregi) si se lasa la rece cateva ore, chiar peste noapte.
Apoi puneti aripioarele intr-o tava la cuptor, cu foc dat la maxim pentru 10-15 minute si apoi la foc mic pana sunt gata.
Sunt incredibil de fragede, cu un gust dulce delicat, iar combinatia dintre mar, usturoi si cimbru este una deosebita! :)
suc de mere santerra