Aripioare De Pui Picante Cu Salata De Castraveti
articol scris de casutalaurei blog casutalaurei.blogspot.com
O reteta marca Secretele bucatariei. Arata bestial asa ca imediat am trecut-o pe "to do list".
Si e bunaaaaaaaa.
aripioare de pui
sare, piper, boia
castraveti
ceapa verde
sare, otet, ulei
Se taie coaja castravetilor, ii feliem subtire, ii punem intr-un bol, ii saram si ii lasam putin sa lase apa. Adaugam apoi ulei, putin otet si ceapa verde, potrivim gustl cu sare, piper. In reteta orginara era si ardei iute feliat subtire, mie nu-mi place, asa ca n-am pus.
Se incinge cuptorul la 220grade C. Eu n-am folosit cuptorul, ci grilul de aragaz, ma indoiesc ca ieseau mai bine la cuptor.
Saram si piperam aripioarele. Daca folosim cuptorul, le asezam intr-o tava unsa cu ulei si le coacem la cuptor timp de cca 20 de minute. Eu le-am pus pur si simplu pe gril.
Dupa douazeci de minute, le luam si le pudram cu boia (ungeti-le cu putin ulei daca nu se prinde) si se mai coc 10 minute sau pana sunt facute.
O reteta de varaaaa!!!