Aripioare De Pui Cu Chimen Si Lamaie

articol scris de elenapaduretu blog eileen-cuisine.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Incercati acest fel principal foarte usor de pregatit; aripioarele devin crocante in combinatie cu mierea si vor capata un gust deosebit.
Ingrediente (4 persoane):
12 aripioare
2 catei de usturoi zdrobiti
Zeama de la o lamaie
O lingurita chimen
2 linguri ulei masline
O lingura miere
Mod de pregatire:
Amestecam usturoiul, zeama de lamaie, chimenul, uleiul cu sare si piper si punem aripioarele inauntru, dupa ce le-am taiat pe jumatate. Lasam la marinat o ora in frigider.
Incalzim cuptorul la 200 grade si caocem 45-50 de minute pana devin crocante. In ultimele 10 minute punem mierea peste aripioare.
Serviti cu masline, fistic, alune si ardei picanti murati. De asemenea, cu salata turceasca si feta cu chimen.