contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Aripi De Pui Fripte Si Crocante

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Ingrediente:
3 aripi mari  de pui
4 - 5  linguri de faina
sare,piper,cimbru, putina boia dulce,5 catei de usturoi pisati
ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Intr-o punga de plastic se amesteca faina cu usturoiul pisat,sare,piper,cimbru,boia dulce dupa gust.


Aripile de pui  spalate si sterse bine se pun in punga pe rand sau impreuna.


Punga se leaga la capat sau se tine cu mana si se agita,se plimba pana cand aripile vor fi acoperite complet de amestecul din punga.


Aripile de pui astfel "invelite" se vor praji, se vor frige  in ulei incins la foc potrivit .Se va folosi ulei atat cat vor fi acoperite aripioarele noastre si astfel vor iesi aurii si crocante.Dupa prajire se vor scoate pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.

 


Articol recomandat de valentinaghidculinar.blogspot.com