Aripi De Curcan Picante
articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
In sfarsit o reteta care este pe gustul sotului meu :). De ce ? Carnea este suculenta , frageda si iute foc ! Nu-i de porc, e de curcan ... am reusit sa-l conving ca e foarte buna ... merit o inghetata pentru asta , nu ? :)). Reteta este destul de simpla si cred ca se poate folosi cu succes si la carne de pui
Mod preparare:
Se pun toate ingrendientele in blender ( inafara de aripi) si se zdrobesc fara mila. Aripile se pun intr-o punga apoi se adauga sosul obtinut ( asa arata ca si un sos) se amesteca bine si se lasa la frigider 3 ore ( sau de pe o zi pe alta).
Punem intr-o tava putin ulei apoi rasturnam tot ce e in punga ( aripi+marinata),
acoperim cu o folie si coacem 40 de minute la foc mic. Luam folia jos si mai coacem inca 30 de minute, intorcand aripile dupa 15 minute sa se rumeneasca si pe cealalta parte.
Servim cu cartofi prajiti, natur sau cu orice alta garnitura.