Ardei Umpluti
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Nu e vreo mare reteta, ba din contra, cam de lene, am modificat mai nimi pe ici pe colo, e si pacat la cat costa in sezon ardeii sa ratez.
Compozitia a fost din 500 de grame de amestec de porc si vita si 500 de porc, ceapa, boia, sare, piper, marar si orez.
Din cauza caniculei nu am facut mari inginerii, deci soldateii cu rosie in cap (si rosiile sunt in sezon).
Am facut un sos din suc de rosii, smantana si oregano (asa mi-a traznit si rau nu am facut). Am dat la cuptor, am inchis usa si am taiat-o din bucatarie.
Observatii: imi plac enorm ardeii astia de sezon la gust, asa cum sunt ei, usor amarui, iar carnea de la Lidl este foarte buna, cel putin pana acum.
Nu puteau sa iasa altfel decat buni, normal. Ca sa pot manca mai fierbinti i-am dres cu putin iaurt.
V-am zis ca nu e mare reteta, banal, de pauze publicitare, dar e buna la colectie si pe esofag in vale, clar ca ar fi mers un vin (sau chiar sprit de vara), dar nu am avut.
rororo