contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ardei Umpluti Si Aromati, In Vas Roman

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Foarte aromati si deosebit de gustosi ! incercati si voi…
Ardei gras
Carne de porc
Orez
Ceapa
Boia de ardei
Sare
piper
Cateva crengute de:
tarhon ; busuioc; menta si marar verde
cateva felii subtiri de slaninuta
1 rosie mare
Spalam ardeii, indepartam cotorul si scoatem semintele.
Din ceapa tocata marunt, carnea macinata, orez, si mirodenii, pregatim umplutura.
Umplem ardeii
si le punem capac cate o feliuta de slaninuta.
Pregatim vasul roman, punem mai intai, cateva crengute de mirodenii, apoi felii de slanina
si aranjam apoi ardeii. Taiem rosia in felii si o punem deasupra pe ardei.
Adaugam apa, pana la nivelul ardeilor, punem capacul si dam vasul la cuptor, pentru 90’.



Servim calzi, cu smantana, iaurt sau ca atare.
Pofta buna!



Articol recomandat de floare-floare.blogspot.com